torstai 27. syyskuuta 2012

Säästää kumihanskoja EGOLOGISTA

Joo heissan vaan teille taas! Olin maanantaina taas tallilla, ehin sinne khyl vast viideks, mut ehtihän siinä eräjorailla ja metsämieheillä. Söin heti, ja lähettiin sit metsäilee. Hukuin melkeen valtamereen + oon elossa :))


taidekuvausta :))

 
Siellä sit pusikoitiin jokuaika. Ku tultiin takasin talliin, ina laitto kepaa ja sit tietysti PHOTOGRAPHINNG♥ Tietysti ku oli aikaa  menin spiritin karsinaa♥ pussh, en ehtiny putsaa kuppei ku oon huono hoitaja ( Y ) [just kidding] Autoin sit Ramonan ratsastajaa ja sit lähettiin maneesiin. Repe oli pyytäny Inaa tulee javella yhelle nappikselle, jave oli nimittäin pari päivää klinikal, ja tosi virkee. Kuvattiin Nellin kaa sit se puoltuntii. Tallis sit alotin kirjottaa päikkyyn ja pakkasin kamat. Lähin sit Netan kyydil 19.15 about.



Maanantain koulus oli enkun koe, aika helppo, unohin yhen sanan = en kuole.. Muuten ihan normeja päiviä. Keskiviikkona ku tulin koulust oli hirvee päänsärky jne. Nukuin sit parituntii ja tein läksyt ja luin äikänkokeesee. Tänää torstaina oli äikänkoe ja meni kait ihan hyvi. Sain sit vaan viimesist kirjoist HOBITTI sinne ja takaisin.

//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti